▪ ASUKASKYSELY ▪ 30. tammikuuta 2018

Olemme tekemässä Hepokullan alueen kehittämistä ja suunnittelua tukevaa asukaskyselyä.

Kyselyn vastaukset tullaan käymään huolellisesti läpi ja ne vaikuttavat alueen suunnittelun suuntaan. Toivomme siis mahdollisimman paljon vastauksia. Kyselyyn voi vastata sähköisesti tai paperiversiolla, nimellä tai nimettömästi.

Sähköisesti kyselyyn voi vastata taloinfo.com palveluun luodun alueen kehittämistä suunnittelua tukevan asukastiedotussivun kautta osoitteessa: https://sweco.taloinfo.com/. Sivusto on taloyhtiökohtainen, ja oman taloyhtiönne tunnus ja salasana on saatavilla sekä taloyhtiönne omalta sivulta että ilmoitustaululta.

Kyselyyn voi vastata myös asuntoihin toimitettavalla paperiversiolla, joka palautetaan A-portaassa olevaan postilaatikkoon. Sweco Taloyhtiöpalveluiden viestintävastaava Saana Nuotila on Hepokullan Lämmön tiloissa tiistaina 20.2.2018 klo 12.00-15.00, ja auttaa tarvittaessa kyselyn täyttämisessä.

Hepokullan alue on saapumassa ikään, jolloin korjausrakentaminen on ajankohtaista. Elinvoimaisuuden ja asumismukavuuden säilyttämiseksi, sekä korjauskustannusten nousun ja kiinteistöjen kunnon ja arvon laskun välttämiseksi, Hepokullassa tulee ennemmin tai myöhemmin tehdä isojakin remontteja. Samalla Hepokultaa on mahdollista kehittää yhdessä yhä paremmaksi paikaksi asua.